Pierwsze dni Ochronki

4 września rozpoczęła działalność Ochronka dla dzieci im. Dzieciątka Jezus we Lwowie. W ramach pracy ochronki chciałbym przyjąć jak najwięcej dzieci żołnierzy, dzieci pół sierot, dzieci z rodzin wielodzietnych, dzieci z biednych rodzin. Dla tych dzieci chciałbym zrobić duże zniżki i pomysł tzw. adopcji na odległość. Osoba, rodzina, grupa ludzi deklaruje się, że przez rok będzie co miesiąc wpłacać 100 zł na jedno konkretne dziecko od którego w zamian będzie otrzymywać zdjęcia, obrazki, własnoręcznie wykonane prace tak by wiedzieć, że pomagam temu konkretnemu dziecku.

Gdyby ktoś chciał pomóc wiekszą kwotą niż 100 zł miesiecznie wówczas opieką zostanie objęte dziecko, które tego szczególnie wymaga. Mam już kilka takich dzieci, które czekają na możliwość adopcji na odległość.

Wpłaty dokonujemy na konto Fundacji Droga do Boga. Zainteresownych proszę o kontakt

Tel. +380992744038 (Viber)

Tel. +48535099735 (WhatsApp)

email: lukles@o2.pl